fbpx

Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν το προσωπικό τους από την πρώτη μέρα εργοδότησης τους.

Οι άνθρωποι μας φέρνουν μαζί τους την καλή τους διάθεση, τις ικανότητες τους και την όρεξη τους για δουλειά, και εμείς τους παρέχουμε με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τις γνώσεις για να αναπτυχθούν και να ανελιχθούν.

Εκπαίδευση στον εργασιακό χώρο
Από την πρώτη μέρα εργασίας τους, όλοι οι συνάδελφοι μας έχουν καθοδήγηση και υποστήριξη από τους Υπεύθυνους τους και τους και την υπόλοιπη ομάδα τους μέσω εκπαίδευσης που γίνεται στον χώρο που θα εργάζονται καθημερινά.

Ενδοεπιχειρησιακά εκπαιδευτικά προγράμματα
Είμαστε περήφανοι για την Φιλοσοφία Εξυπηρέτησης Πελατών μας, και πραγματοποιούμε σεμινάρια για να μοιραστούμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας με τα μέλη του προσωπικού μας.

Συμμετοχή σε εξωτερικά εκπαιδευτικά προγράμματα
Οι συνάδελφοι μας έχουν συχνά την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα από εξωτερικούς μας συνεργάτες, που είναι πάντα πρόθυμοι να μοιραστούν την πείρα και τις γνώσεις τους για να συνεισφέρουν στο έργο του οργανισμού μας.

Πρακτικά Εργαστήρια
Η προώθηση και η πώληση προϊόντων επιτυγχάνεται μέσα από την εκμάθηση συγκεκριμένων ικανοτήτων. Τα σύντομα αλλά ειδικά μας εργαστήρια δημιουργήθηκαν και παρέχονται ακριβώς για τον σκοπό αυτό.

Στοχεύοντας στην ανάπτυξη

Η ανάπτυξη είναι για εμάς το κλειδί – οι άνθρωποι μας εξελίσσονται μαζί με την επέκταση του οργανισμού μας. Μια από τις μεγαλύτερες μας χαρές είναι να βλέπουμε μέλη της ομάδας μας να αποδεικνύουν την αξία τους και να επιβραβεύονται για την σκληρή τους προσπάθεια μέσω προαγωγών. Η πόρτα της ανέλιξης είναι πάντα ανοικτή για εκείνους που είναι πρόθυμοι και έτοιμοι να στοχεύσουν σ’ αυτήν και να εργαστούν για την πετύχουν.